Contacteer ons

Lieve girls!

 

Waarom ben ik La vie en Kait begonnen? Wel… Van kleins af aan ben ik bezig met kledij, ik wou later altijd mijn eigen kledingboetiek.
Ik kroop in ons mama haar kasten om de mooiste kleedjes aan te doen natuurlijk gecombineerd met een paar mooie hakken van ons mama. Als vriendinnetjes kwamen spelen, speelden we modeshow: elkaar mooi kleden van top tot teen hé. Wat een leuke tijden toch!

Enkele jaren later, in de middelbare school begon ik echt te experimenteren met kledij en schoenen en accessoires. Ik begon gedurfde kledij te dragen, andere stijlen, fellere kleuren en begon echt leuke combinaties te maken met alles. Ik kreeg altijd leuke complimentjes van vrienden, familie of zelfs gewoon mensen op straat die me aanspraken.

Ik begon meer en meer interesse te krijgen in kledij en het werd echt een hobby. Ik wou nooit de grijze muis in de massa zijn, ik wou echt de roze zijn, haha.

Ik was net afgestudeerd toen ik meteen in een kledingboetiek begon te werken. Mijn hobby werd toen m’n werk en daar was ik zo gelukkig om. Ik kon elke dag mooi gekleed gaan werken, de hele dag mensen helpen om de perfecte outfit samen te stellen. Enkele maanden later ben ik in een andere winkel terecht gekomen waar ik m’n passie nog meer kon uitwerken, ik heb daar veel ervaring opgedaan. Ik heb daar men passie kunnen uitwerken qua kledij en outfits samenstellen, maar ook om de winkel in te hangen en klaar te maken voor verkoop. De nieuwe collectie kwam toe en ik mocht meteen beginnen aan alles in te hangen, de muren mooi aanspreekbaar te maken, de poppen van top tot teen mooi afgewerkt te kleden.

Na iets langer dan 2 jaar daar gewerkt te hebben stond het vast voor mij: ‘Ik wil en kan dit zelf!’ Ik sloot mijn tijd daar af en begon aan mijn grote avontuur. Ik had ondertussen een pand gevonden, perfect qua ligging. Geen groot pand, maar iedereen moet ergens beginnen hé? Na veel gesprekken met iedereen ging ik ervoor, La vie en Kait is geboren!

Veel werk, veel slapeloze nachten en zo enorm veel stress, maar toch ging ik ervoor. We begonnen te werken in het pand, ik wist meteen hoe ik het wou en het pand is geworden net zoals ik het in mijn gedachten had. Mijn klein gezellig roze boetiekje!

Mijn slogan? Dare to wear! Ik had telkens berichtjes via Instagram van lieve meisjes die me stuurden ‘ik wou dat ik ook zoiets durfde te dragen’, ‘je draagt zo’n leuke combinaties’. Ik begon met de collectie aan te kopen en ik wou echt mijn eigen draai in de collectie. Het gedurfde met ook de mooie basics erin. Ik wil echt dat de mensen komen en dat ze uit hun comfortzone kunnen komen.

Iedereen is welkom bij La vie en Kait, van jong tot oud.
Ik hoop jullie veel te mogen stylen en hoop om een super leuke band te krijgen met mijn klantjes.

 

DARE TO WEAR

 

Liefs, KAIT <3